Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Verhuur draagbare meters

De draagbare electrische energie analyse apparatuur van Elcontrol is ook te huur. Het opstellen van een vermogensprofiel van uw afname van electriciteit is hiermee heel gemakkelijk. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om met onze 3 fasen poweranalysers de afname van 10 afgaande electrische velden gelijktijdig te meten. Neemt u gerust telefonisch contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken. We zijn ook graag bereid om de meting inclusief de analyse voor u uit te voeren. 

Realiseert u zich dat u met onze apparatuur ook de werking van uw kWh meter kunt controleren? Het komt voor dat deze uw verbruik niet goed weergeeft. We hebben voorbeelden van klanten waar we de werking hebben gecontroleerd en waar aangetoond kon worden dat er over de periode waarover een kWh meter geinstalleerd was een teveel aan kWh in rekening was gebracht. Dat kan een aanzienlijk bedrag opleveren!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren